https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

FEESTEN

Vier je feest met familie, vrienden of collega's!

VERJAARDAG, JUBILEUM OF IETS ANDERS TE VIEREN?

Het Eetlokaal is een betoverende locatie in het hart van Kampen, waar geschiedenis en moderniteit naadloos samenkomen. De Stomme van Campen, een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden voor jouw verjaardag of jubileum.

Laat je gasten betoveren door de historische charme van de eeuwenoude muren, terwijl ze genieten van een onvergetelijke avond vol verrassingen en plezier. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden met verschillende borrelarrangementen en lunch- & dinermogelijkheden zoals een sfeervolle BBQ in de binnentuin of een culinaire walking diner.

Of het nu gaat om een elegant bedrijfsfeest met stijlvolle diner en sprankelende champagne, of een bruisende verjaardagsviering met live muziek en dans, De Stomme van Campen biedt eindeloze mogelijkheden voor elk soort evenement.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • 50 gasten (zittend) lunch of diner
  • 100 gasten avondfeest
  • verschillende arrangementen voor lunch, borrel en diner
  • inclusief gebruik tuinterras
  • DJ of live-muziek mogelijk
  • andere mogelijkheden bespreekbaar

PRIJZEN
Elk feest is uniek. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor je. Wij komen graag met je in contact om jouw wensen te vertalen tot een goed voorstel.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/feesten_svc_02.jpg

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Stuur een bericht door op de groene WhatsApp button te klikken.