https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

TROUWEN IN DE STOMME

Vier je bruiloftsfeest in een unieke locatie.

TROUWEN IN DE STOMME
Ons Eetlokaal is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn historische uitstraling en sfeervolle ambiance biedt ons Eetlokaal verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijk.

Wist je dat we ook een officiƫle trouwlocatie zijn? Dus als je van plan bent om te trouwen, kun je bij ons je huwelijksceremonie houden en direct doorgaan met feesten in onze feestruimte. Hoe handig is dat?

Als je bij ons komt eten, kunnen we maximaal 50 gasten ontvangen voor een heerlijke bruiloftslunch of -diner. Of het nu gaat om een uitgebreid diner of een gezellige BBQ. Wij zorgen voor een smaakvolle ervaring.

Aansluitend borrelen of met de voeten van de vloer. Het avondfeest kun je ook bij ons vieren. Ons Eetlokaal is geschikt voor ongeveer 100 gasten.
En om het feest compleet te maken, kun je bij ons ook live muziek of een dj inhuren. Zo kun je de hele avond dansen en genieten van de muziek.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • tot 50 gasten (zittend) bruiloftslunch of -diner
  • tot 100 gasten bruiloftsfeest
  • verschillende arrangementen voor lunch, borrel en diner
  • inclusief gebruik tuinterras
  • DJ of live-muziek mogelijk
  • andere mogelijkheden bespreekbaar

PRIJZEN
Elke bruiloft is uniek. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor je. Wij komen graag met je in contact om jouw wensen te vertalen tot een goed voorstel.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/bruiloft_svc_01.jpg

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Wij komen graag in contact met je. Stuur een bericht door op de groene WhatsApp button te klikken.