EEN ONTSPANNEN AVOND UIT. DAT KAN BIJ DE STOMME!

Even met vrienden of vriendinnen genieten van mooie bieren en wijnen. Laat je door ons in de watten leggen en boek een Proef Bier! of Proef Wijn!
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/06/echopper.png

Ontdek KampenHUUR
ONZE E-CHOPPERS

Ken je onze stoere E-Choppers al?  Samen met Kamper Events verhuren wij deze unieke elektrische choppers. Zet je zonnebril op en rijd de horizon tegemoet!

Wij hebben verschillende routes voor je uitgezet. Rondje Elburg, eet een harinkje bij de haven, bezoek onze vrienden van Brouwerij de Eem. Of geef gas richting Zwolle om te genieten van heerlijk glas bier op terras van onze Alliantie van Biertapperijen-collega’s Café de Gezelligheid.

Je route start met een kop koffie in ons proeflokaal. Je rijdt 2,5 uur in de omgeving van Kampen en je sluit af met een mooi glas bier of wijn op ons terras. Wil je genieten van een proeverij? Kies dan voor de combinatie met een Proef!

PROEF BIER!

Wanneer is bier een pils? Of een tripel? Hoe zat het ook al weer?

Tijdens de Proef Bier! maak je kennis met vier verschillende bierstijlen. Onze bierkenners geven bij elke bierstijl een korte uitleg.
Deze proeverij is de perfecte invulling voor een avondje genieten met vrienden!

Een proeverij is te reserveren tot 12 personen. Wij geven geen proeverijen aan vrijgezellenfeesten.

€17,5

PROEF BROUWERIJ DE WERELD!

Maak kennis met de bieren van onze eigen Brouwerij de Wereld. De bieren staan bekend als smaakvol en goed doordrinkbaar.

Tijdens de Proef! drink je de vier meeste verkochte bieren van onze brouwerij: het Kamper Princesse Bier, de Kamper Proef Blond, de M.IPA en de Zwarte Dame.

Een proeverij is te reserveren tot 12 personen. Wij geven geen proeverijen aan vrijgezellenfeesten.

€17,5

PROEF WIJN!

Laat je eens verrassen door de mooie wijnen die wij schenken in ons Proeflokaal en doe een Proef Wijn!

Je proeft vier wijnen. Wij vertellen over de wijn, de wijnhuizen en geven je tips hoe je een goede wijn kunt herkennen! Een Proef Wijn! is een leuke activiteit voor een (vriendinnen)avondje uit.

Een proeverij is te reserveren tot 12 personen. Wij geven geen proeverijen aan vrijgezellenfeesten.

€19,5