https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

PIZZA'S EN MEER

PIZZA’S EN FLAMMKUCHEN UIT DE STEENOVEN

Onze houtgestookte steenoven is het kloppend hart van ambachtelijk vakmanschap en gastronomisch genot. Laat je verrassen door de kunst van het pizzabakken, waarbij elke handgemaakte Italiaanse pizza en Duitse flammkuchen met liefde en passie wordt bereid. De geur van versgebakken deeg, smeltende kaas en aromatische toppings vult de lucht en prikkelt je zintuigen, waardoor je al bij de eerste hap wordt meegenomen op een culinaire reis naar het zonnige Italië of de sfeervolle Duitse keuken.

Onze pizzabakkers zijn meesters in het vak en streven naar perfectie bij elke creatie die uit de oven komt. Elke hap is een explosie van smaken, een samenspel van knapperige korst, smeuïge kaas en verse ingrediënten die harmonieus samenwerken in een smaakvolle symfonie.

Ervaar de magie van de steenoven, waar traditie en innovatie samenkomen om jou de ultieme culinaire beleving te bezorgen. Laat je verwennen door de heerlijke geuren en smaken van onze ambachtelijke gerechten en geniet van een onvergetelijke smaakreis die al je zintuigen prikkelt en voldoening schenkt aan je culinaire verlangens.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • 10 tot ruim 50 gasten
  • inzetbaar voor zowel privéfeesten als zakelijke bijeenkomsten
  • ook te huur zonder medewerker(s)
  • geschikt voor pizza’s en flammkuchen
  • te boeken met onze andere concepten
  • andere mogelijkheden bespreekbaar

PRIJZEN
Onze houtgestookte steenoven is te huur vanaf €375,- per dag. Inclusief 30 pizza’s en pizzabakker €675,-. Elke pizza extra €8,75.

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over onze cateringconcepten? Wij komen graag in contact met je. Stuur een bericht door op de groene WhatsApp button te klikken.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/IMG_1334.jpg