https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/01/Logo_StommeQuiz_2024_600-1.png

DE STOMMEQUIZ

De gezelligste Pubquiz van Kampen!

Elke laatste woensdag van elke maand zorgen wij voor een avond vol plezier, kennis en gezelligheid: de StommeQuiz. Een wervelende quizervaring die je niet snel zult vergeten!

Onze quizmaster staat garant voor een flinke dosis humor en zal je uitdagen met vragen in verschillende categorieën. Van algemene kennis tot muziek, sport en film, er is voor ieder wat wils. Verzamel je slimste vrienden, familieleden of collega’s en vorm een team om de strijd aan te gaan.

Naast de eeuwige roem en de kans om jezelf de slimste te noemen, zijn er ook leuke prijzen te winnen. Meld je team aan en laat je verrassen door onze maandelijkse pubquiz in De Stomme van Campen.

SPELREGELS

  • Elk team bestaat uit tenminste 2 en maximaal vijf spelers.
  • Vals spelen wordt op een ludieke wijze bestraft.
  • De Quizmaster heeft altijd gelijk.

DEELNAME
Het deelnemen aan de StommeQuiz kost €5,- per persoon. Via de bovenstaande button kun je een team met het aantal personen aanmelden. Het deelnamebedrag is inclusief een aantal rondjes warme snacks.

DE STOMMEQUIZ
De StommeQuiz bestaat uit acht vragenrondes, inclusief een plaatjesronde, een audioronde en een muziekronde. De quiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/01/Logo_StommeQuiz_2024_600.png

STOMMEQUIZ VOOR GROEPEN
Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie om met je collega’s of familie een gezellige activiteit te doen? Dan is een pubquiz in de Stomme een mogelijkheid. Voor groepen vanaf 20 personen organiseren wij graag een pubquiz voor jou en je gezelschap. En uiteraard kun je een quiz prima combineren met één van onze andere activiteiten.

Wil je meer informatie over StommeQuiz voor groepen? Bel dan 038-3371721.