EEN ONTSPANNEN AVOND UIT. DAT KAN BIJ DE STOMME!

Even met vrienden of vriendinnen genieten van mooie bieren en wijnen. Laat je door ons in de watten leggen en boek een Proef Bier! of Proef Wijn!

BIERPROEVERIJEN

Een proeverij is te reserveren tot 12 personen. Wij geven geen proeverijen aan vrijgezellenfeesten.

PROEF BROUWERIJ DE WERELD!

Maak kennis met de bieren van onze eigen Brouwerij de Wereld. De bieren staan bekend als smaakvol en goed doordrinkbaar. Tijdens de Proef! drink je de vier meeste verkochte bieren van onze brouwerij.

€22,50

PROEF DE ABT!

Wij zijn trots lid van de Alliantie van Biertapperijen, een vereniging van bijzondere biercafés. Elke maand schenken wij bieren van de Brouwerij van de Maand. De proeverij bestaat uit een uniek bier van het vat, aangevuld met drie mooie bieren van fles.

Maandprijs

PROEF BIER!

Wanneer is bier een pils? Of een tripel? Hoe zat het ook al weer? Tijdens de Proef Bier! maak je kennis met vier verschillende bierstijlen. Onze bierkenners geven bij elke bierstijl een korte uitleg.Deze proeverij is de perfecte invulling voor een avondje genieten met vrienden!

€22,50

PROEF VAN DE TAP!

Elke week stromen er nieuwe bieren uit onze wisseltapkranen. Uniek, nog nooit eerder uitgebrachte of mooie seizoensbieren. Wij proberen ons assortiment zo breed mogelijk te houden. Onze bierkenners verrassen je graag tijdens deze proeverij die zo veel mogelijk op jullie smaak wordt samengesteld.

€24,50

WIJNPROEVERIJEN

Een proeverij is te reserveren tot 12 personen. Wij geven geen proeverijen aan vrijgezellenfeesten.

PROEF WIJN!

Laat je eens verrassen door de mooie wijnen die wij schenken in ons Proeflokaal en doe een Proef Wijn!

Je proeft vier wijnen. Wij vertellen over de wijn, de wijnhuizen en geven je tips hoe je een goede wijn kunt herkennen! Een Proef Wijn! is een leuke activiteit voor een (vriendinnen)avondje uit.

€24,50