https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

DE BIERBOLIDE

UNIEK IN ZIJN SOORT

Betreed de wereld van unieke mobiele catering met onze Bierbolide. Een opvallende verschijning, deze omgebouwde Volvo 66 uit 1979, met een onderscheidend kenmerk: vier tapkranen die pronken in de kofferbak. Een feest op wielen, klaar om jouw evenement te transformeren in een onvergetelijke ervaring.

Stap in en laat je gasten betoveren door de sfeer van gezelligheid en genot. Vers getapt bier stroomt rechtstreeks vanuit de Bierbolide, waardoor elke slok een smaakvolle verwennerij wordt. Proef de verse en karaktervolle biertjes, met zorg geselecteerd om elke gast te bekoren.

Specifieke bierwensen? Geen probleem, wij gaan een stap verder. Wij creëren graag een uniek bierpakket op maat, geheel naar jouw wensen. Laat ons weten welke smaken en voorkeuren jouw gasten hebben, en wij stellen een exclusief assortiment samen dat perfect aansluit bij de gelegenheid.

Laat De Bierbolide jouw feest naar een hoger niveau tillen, waar ambiance en ambacht samenkomen in een unieke setting. Een eyecatcher die niet alleen de dorst lest, maar ook een glimlach op de gezichten van jouw gasten tovert. Ontdek het plezier van mobiele tapervaring en laat De Bierbolide jouw evenement omtoveren tot een onvergetelijk festijn vol smaak en gezelligheid.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • 10 tot ruim 150 gasten
  • inzetbaar voor zowel privéfeesten als zakelijke bijeenkomsten
  • bierpakket op maat, ook alcoholvrij
  • te combineren met onze foodtrailer en houtgestookte pizza-oven
  • andere mogelijkheden bespreekbaar
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2019/08/Schermafbeelding-2019-08-08-om-10.34.16.png

PRIJZEN

De Bierbolide is al te huur vanaf €400,- per dag. Afhankelijk van jouw wensen maken wij graag een offerte op maat.

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over onze cateringconcepten? Wij komen graag in contact met je. Stuur een bericht door op de groene WhatsApp button te klikken.