https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

FOODTRAILER

PAK JE HET LIEVER GROOT(S) AAN?

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we sinds het voorjaar van 2024 ook catering voor grote groepen op locatie aanbieden. En dit doen wij met een unieke twist! Ons cateringteam maakt gebruik van een tot foodtrailer omgebouwde paardentrailer, die voorzien is van alle benodigdheden om uw evenement tot een succes te maken.

Onze foodtrailer is uitgerust met vier tapkranen, waarmee we een assortiment van heerlijke bieren kunnen serveren. Daarnaast beschikt de trailer over twee koelingen voor frisdrank en wijn, zodat uw gasten altijd kunnen genieten van een verfrissend drankje. Voor de liefhebbers van barbecuegerechten is er ook een BBQ of Ofyr plaatgrill aanwezig, waarmee we sappige en smaakvolle gerechten kunnen bereiden.

Bovendien is onze foodtrailer flexibel en aanpasbaar aan uw wensen. Indien gewenst kunnen we de trailer aanvullen met een frituur voor knapperige snacks, een grillplaat voor gegrilde lekkernijen of een Nacho verwarmer voor een smakelijke Mexicaanse touch. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij zorgen ervoor dat uw cateringervaring op locatie onvergetelijk wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw catering op locatie te reserveren en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen. Ontdek de culinaire mogelijkheden van De Stomme van Campen en geniet van een unieke cateringervaring met onze veelzijdige foodtrailer.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • 10 tot ruim 250 gasten
  • inzetbaar voor zowel privéfeesten als zakelijke bijeenkomsten
  • meerdere concepten mogelijk: koffiebar, cocktailbar, uitgiftebar, foodtruck, etc.
  • ook te huur zonder medewerker(s)
  • voorzien van 4 tapkranen en twee koelingen voor wijn en/of frisdrank
  • te gebruiken met BBQ of Ofyr plaatgrill
  • mogelijkheid tot het toevoegen van frituur en nacho warmhouder
  • ook te boeken met onze houtgestookte steenoven
  • andere mogelijkheden bespreekbaar

PRIJZEN
Onze foodtrailer is al te huur vanaf €500,- per dag. Afhankelijk van jouw wensen maken wij graag een offerte voor jouw evenement. 

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over onze cateringconcepten? Wij komen graag in contact met je. Stuur een bericht door op de groene WhatsApp button te klikken.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/IMG_3501.jpg
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/IMG_3507.jpg