https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

BEDRIJFSFEEST OF VERGADEREN?

Vier je feest met collega's!

Het Eetlokaal van De Stomme van Campen biedt een unieke locatie voor bedrijfsfeesten. Onze sfeervolle omgeving en heerlijke gerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wij bieden speciaal samengestelde arrangementen, variërend van informele borrels tot uitgebreide diners.

Met entertainment zoals live muziek of een DJ maken we uw feest compleet. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een geslaagd evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/zakelijk_svc_01.jpg

PRESENTATIE- EN VERGADERMOGELIJKHEDEN

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende vergadering of presentatie? Ontdek de mogelijkheden van De Stomme van Campen, een unieke en inspirerende plek waar geschiedenis en moderniteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Ons Eetlokaal biedt de ideale setting voor vergaderingen en presentaties, met ruimte voor groepen vanaf 15 gasten. De historische ambiance en stijlvolle inrichting creëren een sfeer van rust en concentratie, perfect voor productieve bijeenkomsten.

Bij het huren van De Stomme van Campen voor jouw vergadering of presentatie is het gebruik van een beamer en presentatiescherm inbegrepen, zodat je moeiteloos jouw ideeën en informatie kunt delen met je gasten. De technische ondersteuning zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Daarnaast biedt De Stomme van Campen de mogelijkheid om jouw vergadering of presentatie te combineren met een heerlijke lunch, een aansluitende borrel of zelfs een diner. Geniet van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes terwijl je naderhand nog napraat over de besproken onderwerpen.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • vanaf 15 gasten te reserveren
  • inclusief gebruik van beamer en scherm
  • verschillende arrangementen voor lunch, borrel en diner
  • andere mogelijkheden bespreekbaar
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/04/IMG_3333-scaled.jpg