https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

FEESTEN

Vier je feest met familie, vrienden of collega's!

Ons Eetlokaal is uitermate geschikt als geweldige feestruimte waar je allerlei feesten kunt vieren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijksfeest, bij ons ben je van harte welkom!

Onze feestruimte biedt plaats aan maximaal 80 gasten, dus er is genoeg ruimte voor een gezellige en intieme sfeer. En het beste van alles is dat we een prachtige terrastuin hebben waar je kunt genieten van de buitenlucht en een mooi uitzicht terwijl je feestviert en danst.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/01/feesten_svc_01.jpg

TROUWEN IN DE STOMME
Wist je dat we ook een officiële trouwlocatie zijn? Dus als je van plan bent om te trouwen, kun je bij ons je huwelijksceremonie houden en direct doorgaan met feesten in onze feestruimte. Hoe handig is dat?

Als je bij ons komt eten, kunnen we maximaal 50 gasten ontvangen voor een heerlijk bruiloftsdiner. Of het nu gaat om een uitgebreid diner of een gezellige BBQ. Wij zorgen voor een smaakvolle ervaring.

Aansluitend borrelen of met de voeten van de vloer. Het avondfeest kun je ook bij ons vieren. Onze feestruimte is geschikt voor ongeveer 80 gasten.
En om het feest compleet te maken, kun je bij ons ook live muziek of een dj inhuren. Zo kun je de hele avond dansen en genieten van de muziek.

  • 50 gasten bruiloftsdiner
  • 80 gasten bruiloftsfeest
  • verschillende arrangementen voor borrel en diner
  • inclusief gebruik tuinterras
  • DJ of live-muziek mogelijk

HOOFDGERECHTEN

BAVETTE
€26
Bavette met jus van truffel, Pommes Duchesse en gebakken spinazie.
Supplement eendenlever + €8
SKREI
€26
Skrei met grote garnaal en romige bisque, en gebakken spinazie.

NAGERECHTEN

LAVACAKE
€10
Lavacake van chocolade met vanillesaus, framboos en aalbes.
CHIPOLATA
€10
Klassieke chipolatapudding met zwarte bessensaus.