https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2021/05/header_logo_2021.png

FEESTEN

Vier je feest met familie, vrienden of collega's!

Ons Eetlokaal is uitermate geschikt als geweldige multifunctionele ruimte waar je allerlei feesten kunt vieren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijksfeest, bij ons ben je van harte welkom!

Het Eetlokaal biedt plaats aan maximaal 100 gasten, dus er is genoeg ruimte voor een gezellige en intieme sfeer. En het beste van alles is dat we een prachtige terrastuin hebben waar je kunt genieten van de buitenlucht en een mooi uitzicht terwijl je feestviert en danst.

Ons Eetlokaal biedt ook diverse zakelijke mogelijkheden. Of het nu gaat om het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering of presentatie, wij kunnen hierin voorzien. Onze sfeervolle locatie en gastvrije service zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een succes wordt.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/01/feesten_svc_01.jpg
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/thumbnail_bruiloft.jpg

TROUWEN

Een intieme ceremonie of een groots feest met al jullie dierbaren, het Eetlokaal van De Stomme van Campen heeft voor iedere bruiloft een passende oplossing.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/thumbnail_feesten.jpg

FEESTEN

Het Eetlokaal van De Stomme van Campen is de perfecte locatie als je iets te vieren hebt. En verschillende arrangementen voor lunch, borrel en diner, is er voor ieder wat wils.

https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/05/thumbnail_zakelijk.jpg

ZAKELIJK

Een zakelijke meeting met lunch of een spetterend bedrijfsfeest waarbij de voetjes van de vloer gaan. Het Eetlokaal is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

BEDRIJFSFEEST, VERJAARDAG OF IETS ANDERS TE VIEREN?

Het Eetlokaal is een betoverende locatie in het hart van Kampen, waar geschiedenis en moderniteit naadloos samenkomen. De Stomme van Campen, een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden voor jouw volgende bedrijfsfeest of verjaardag.

Laat je gasten betoveren door de historische charme van de eeuwenoude muren, terwijl ze genieten van een onvergetelijke avond vol verrassingen en plezier. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden met verschillende borrelarrangementen en dinermogelijkheden zoals een sfeervolle BBQ in de binnentuin of een culinaire walking diner.

Of het nu gaat om een elegant bedrijfsfeest met stijlvolle diner en sprankelende champagne, of een bruisende verjaardagsviering met live muziek en dans, De Stomme van Campen biedt eindeloze mogelijkheden voor elk soort evenement.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • 50 gasten (zittend) diner
  • 80 gasten avondfeest
  • verschillende arrangementen voor borrel en diner
  • inclusief gebruik tuinterras
  • DJ of live-muziek mogelijk
  • andere mogelijkheden bespreekbaar
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/04/IMG_2809-scaled.jpg

PRESENTATIE- EN VERGADERMOGELIJKHEDEN

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende vergadering of presentatie? Ontdek de mogelijkheden van De Stomme van Campen, een unieke en inspirerende plek waar geschiedenis en moderniteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Ons Eetlokaal biedt de ideale setting voor vergaderingen en presentaties, met ruimte voor groepen vanaf 20 gasten. De historische ambiance en stijlvolle inrichting creëren een sfeer van rust en concentratie, perfect voor productieve bijeenkomsten.

Bij het huren van De Stomme van Campen voor jouw vergadering of presentatie is het gebruik van een beamer en presentatiescherm inbegrepen, zodat je moeiteloos jouw ideeën en informatie kunt delen met je gasten. De technische ondersteuning zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Daarnaast biedt De Stomme van Campen de mogelijkheid om jouw vergadering of presentatie te combineren met een heerlijke lunch, een aansluitende borrel of zelfs een diner. Geniet van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes terwijl je naderhand nog napraat over de besproken onderwerpen.

DE MOGELIJKHEDEN:

  • vanaf 20 gasten te reserveren
  • inclusief gebruik van beamer en scherm
  • verschillende arrangementen voor lunch en borrel
  • andere mogelijkheden bespreekbaar
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2024/04/IMG_3333-scaled.jpg