PROEF- & EETLOKAAL
DE STOMME VAN CAMPEN

Proef- & Eetlokaal met het grootste bierassortiment van Kampen, een mooi assortiment open wijnen en een aantrekkelijke menukaart met toegankelijke gerechten.

Vanaf 28 april is ons terras van woensdag tot en met zondag geopend tussen 12.00 en 18.00 uur. Reserveren kan via de onderstaande knop.

BIER, WIJN OF SPIJS?

Bekijk hier onze drank- en menukaarten.
Het grootste bierassortiment van Kampen: 18 tapkranen en ruim honderd bieren uit fles. Ontdek het hier!
Mousserend, wit, rosé of rood. Geniet van onze mooie selectie wijnen. Altijd per glas of fles verkrijgbaar.
Gerechten zonder poespas, vaak bereidt op onze Josper Houtskoolgrill. Voor een snelle hap of uitgebreid tafelen, je bent van harte welkom!
Zelf je eigen biertjes tappen, of genieten van een wijnproeverij met vriendinnen. Bekijk onze arrangementen.

Een lidmaatschap om trots op te zijn!ALLIANTIE VAN BIERTAPPERIJEN

De Stomme is een bijzonder biercafé, aangesloten bij de ABT.

Sinds 1986 speelt de Alliantie van Biertapperijen, een vereniging van bijzondere biercafés, een toonaangevende rol in het speciaalbierlandschap.
Dat doen ze door hun aanbod, niet eerder in ons land uitgebrachte, unieke tapbieren van de maand. Maar ook met het flesbier van de maand als stimulans voor de kleinere Nederlandse brouwerijen.

De ambitie van de alliantie is niet om de grootste vereniging van Nederland te zijn. Wat we willen zijn is een huiskamer voor de bierliefhebber, met een uitgekiend aanbod speciaalbieren, een constante goede service en een verhelderend advies aan u: de bierliefhebber.

https://www.destommevancampen.nl/bierbolide/wp-content/uploads/2020/01/logo_abt.png

Speciaalbier op elke locatie.MAAK KENNIS
MET ONZE UNIEKE
BIERBOLIDE.

https://www.destommevancampen.nl/bierbolide/wp-content/uploads/2019/10/brouwerij_de_wereld_david-1.png

BROUWERIJ DE WERELD

Ambachtelijk bier sinds de zestiende eeuw.

Brouwerij de Wereld, de oudste brouwerij van Kampen, staat bekend om het mooie assortiment doordrinkbare bieren. Van de oude bierstijl als het princessebier tot een hippe red IPA: één eigenschap hebben de bieren gemeen, na het eerste glas wil je een tweede.

Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen is ambassadeur van deze lokale bieren. Alle bieren van Brouwerij de Wereld zijn bij ons verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie over Brouwerij de Wereld.

DAVID LEMSTRA

Eigenaar
Open chat
Bestelling plaatsen?
Hoi! Welkom op onze website. Stel hier je vraag of plaats een bestelling.

U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
Powered by

Geachte gast,

Vanaf woensdag 28 april heropenen wij ons Proef- & Eetlokaal voor jullie! En wat hebben wij er zin in! Wil je een tafel reserveren op ons terras, klik dan hier. Onze terrassen zijn geopend van woensdag tot en met zondag tussen 12.00 en 18.00 uur.

Wil je naar onze online shop met mooie bieren, fantastische wijnen en heerlijke gerechten? Ga dan naar www.destommethuis.nl (klik hier) en plaats je bestelling. Wij bezorgen van donderdag tot en met zondag tussen 17.30 en 20.00 uur in de Gemeente Kampen.

Graag tot ziens!

David & team.