SPECIAALBIER OP JE TUINFEEST OF BEDRIJFSOPENING?

Of elke andere gelegenheid waarbij iets te vieren valt?
https://www.destommevancampen.nl/wp-content/uploads/2019/08/Schermafbeelding-2019-08-08-om-10.34.16.png

Speciaalbier waar jij het wilt.DE BIERBOLIDE
KOMT OVERAL!

Daar komt ie aan gesjeesd, de bierbolide! Een knalgele Volvo 66 uit 1979, een echte oldtimer dat lieve en toch stoere autootje. Maar de bierbolide zou de bierbolide niet zijn als deze niet iets met bier te maken heeft.
De oldtimer is in een kek nieuw jekkie gestoken en heeft daarbij 4 tapkranen gekregen waar liters heerlijk speciaal bier met liefde doorheen vloeien.
Er zijn zes verschillende pakketten bij de bierbolide te boeken, van überhoppige bieren tot een selectie Belgische bieren.

Kom maar door!MAAK HIERONDER KENNIS MET ONZE BIERPAKKETTEN

KIES JE BIERPAKKET

01. HOP ON HOP OFF!

Hop is een van de vier basis ingrediënten van bier en geeft een biertje zijn bittere smaak en aroma mee. IPA’s zweren er bij en hop heeft een ontspannend effect. Oftewel een lekker hoppig pakket mag dan ook niet ontbreken in het rijtje.

02. HET DAK ERAF!

Vrijheid, blijheid het is weer zomer en dat mag gevierd worden. Dakje open, zonnetje op de kop en rijden maar! Een kleurtje in het gezicht doet velen goed. Die goud gebronsde zomerkleur komt nu ook uit de tap in de vorm van blond bier.
Voor degene die nog witte melkflessen hebben zo in het begin van het seizoen, of deze altijd houden, is er een wit biertje.

03. VOL GAS

Wie van lekker door rijden houdt en het gaspedaal goed weet in te trappen zit goed met ‘’Vol gas!’’. De bieren in dit pakket zijn zwaar en zitten hoog in de procenten, zoals de Quadrupel welke het zwaarste bier onder trappisten is.
Voor de ‘’stoute’’ rijders onder ons hebben we een ‘’Mooi & meedogenloos’’ van brouwerij de Molen.

04. BIER VAN DE BUREN

De bierbolide is naar België gesjeesd want ondanks alle flauwe grappen over de Belgen maken onze buurtjes toch verdomd lekker bier. Belgie heeft een ware biercultuur en is zeker een tripje waard! Uit het gigantische aanbod heeft de bierbolide er 4 uitgekozen voor op de tap.

05. DOE MAAR LOKAAL!

Een tripje door ons eigen kikkerlandje. Zuinig, gierig of gratis, typische woorden die vaak gebruikt worden om Nederlanders te beschrijven. Echter bevat dit Oer-Hollandse pakket geen van dat alles. Wat dan wel? Lokaal gebrouwen biertjes die heerlijk smaken bij een bitterbal.

06. BEER MY RIDE

Net als onze geliefde bierbolide is dit pakket customized. Stel zelf een pakket van 4 verschillende speciaal bieren samen.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie bel je met 038-3371721 of stuur je een e-mail naar info@destommevancampen.nl.