EEN ONTSPANNEN AVOND UIT. DAT KAN BIJ DE STOMME!

Even met vrienden of vriendinnen genieten van mooie bieren en wijnen. Laat je door ons in de watten leggen en boek een Proef Bier! of Proef Wijn!

PROEF BIER!

Wanneer is bier een pils? Of een tripel? Hoe zat het ook al weer? Tijdens de Proef Bier! maak je kennis met vier verschillende bierstijlen. Onze bierkenners geven bij elke bierstijl een korte uitleg. En omdat bier hongerig maakt serveren wij ook een aantal heerlijke hapjes. Deze proeverij is de perfecte invulling voor een avondje genieten met vrienden!

€29,5

PROEF BROUWERIJ DE WERELD!

Maak kennis met de bieren van onze eigen Brouwerij de Wereld. De bieren staan bekend als smaakvol en goed doordrinkbaar.

Tijdens de Proef! drink je de vier meeste verkochte bieren van onze brouwerij: het Kamper Princesse Bier, de Kamper Proef Blond, de M.IPA en de Zwarte Dame.
Behalve de heerlijke bieren verwennen we met een goedgevulde plank heerlijk hapjes.

€29,5

PROEF WIJN!

Laat je eens verrassen door de mooie wijnen die wij schenken en doe een Proef Wijn! Je proeft vier wijnen met bijpassende hapjes. Wij vertellen over de wijn, de wijnhuizen en geven je tips hoe je een goede wijn kunt herkennen! Een Proef Wijn! is een leuke activiteit voor een (vriendinnen)avondje uit.

€29,5