https://www.destommevancampen.nl/thebottleshop/wp-content/uploads/2020/12/logo_header_kleur.png

Nieuw in Kampen!DE STOMME
KOOKT
THUIS

Wil je thuis de restaurantbeleving van Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen beleven, boek dan een culinaire avond verzorgd door onze chef.
In jouw eigen keuken kookt onze chef een viergangen verrassingsdiner. De tafel wordt mooi gedekt, de gerechten worden geserveerd op ons servies en uiteraard nemen wij de afwas mee! U beleeft een heerlijke avond thuis, met verrassende gerechten van De Stomme van Campen.

WIJN- & BIERARRANGEMENT
Behalve een verrassingsdiner bieden wij je ook de mogelijkheid om bijpassende wijnen of bieren te serveren. Samen met onze wijnleverancier Wijnkoperij ten Hove zorgen wij voor de ultieme winepairing. Liever een mooi glas bier bij je gerecht? De bierkenners van de Stomme draaien hun hand niet om voor een mooie pairing bij een gerecht.

PRIJZEN
Een culinaire avond verzorgd door onze chef kost €75 per persoon. Vanaf vijf personen bedraagt de prijs €60 voor elke extra persoon. Je kunt een avond culinair genieten al boeken vanaf twee personen!

Wil je iemand verrassen of hebben jullie iets te vieren, vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

https://www.destommevancampen.nl/thebottleshop/wp-content/uploads/2021/03/4c9c0bf0-bd47-443d-a9b1-b85b723a75c7.jpg

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wil je iemand verrassen met een culinaire avond thuis, vul dan het aanvraagformulier volledig in. Noteer bij je aanvraag het aantal personen (max. 8) en de gewenste datum.

Meer informatie nodig? Bel dan met 038-3371721 of stuur een WhatsApp naar 06-21818287.

Wij hanteren zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM.

Let op: je boeking is pas definitief na een bevestiging van onze kant.

Gratis bezorging boven €25 in de gemeente Kampen | Gratis verzending boven €95 in heel Nederland

X
Chat openen
Hoi, hoe kan ik je helpen?