https://www.destommevancampen.nl/thebottleshop/wp-content/uploads/2020/12/logo_header_kleur.png

AMBERKLEURIGE BIEREN

Wil je iets meer smaak als een pils, maar niet gelijk te gek doen? Kies dan voor een amberkleurig biertje. Weinig alcohol, meer smaak!
Molen Zon & Zee
3,10
Molen Zon & Zee
De Molen Zon & Zee is een laag alcoholische samensmelting van fris en een pietsie moutig. Hoppig met een snufje caramel.

Alc. 5,1% | 33cl.
Founders Oktoberfest
3,50
Founders Oktoberfest
Knipper en u zult denken dat u in Beieren bent. Een prachtige koperkleur bier met een rijke, moutige en lichtzoete smaak. Deze versie is verwant aan het bier dat in de vroege dagen van het Oktoberfest werd geschonken.

Alc. 6,0% | 35,5cl.
De Koninck Bolleke
2,35
De Koninck Bolleke
Een licht en smaakvol bier, waar je snel een tweede glas van bestelt. Lichtzoet, moutig met een vleugje karamel, eindigend met een verfijnd bittertje

Alc. 5,0% | 33cl.
La Trappe Isid'Or
2,55
La Trappe Isid'Or
Het bier heeft de perfecte balans tussen eenvoud en complexiteit. Het is toegankelijk en vriendelijk. Tegelijkertijd ontdek je steeds weer nieuwe smaken en aroma's.

Alc. 7,5% | 33cl.
Orval
2,75
Orval
Orval Trappist Ale is een uniek bovengistend bier, waarbij wilde gist zorgt voor een unieke smaak. In de smaak valt een klein zuurtje te herkennen.

Alc. 6,2% | 33cl.
Texels Vuurbaak
2,55
Texels Vuurbaak
Texels Vuurbaak is oorspronkelijk een jubileumbier. Het bier is donker, heeft een roodachtige gloed en heeft zowel fruitige als zoete aroma's.

Alc. 5,5% | 33cl.
Chat openen
Hoi, hoe kan ik je helpen?