THEBOTTLESHOP.NL
DÉ BIER- & WIJNWINKEL
VAN DE STOMME VAN CAMPEN

Zin in een vers getapt biertje? Of een mooie fles wijn. Op de thebottleshop.nl vind je het assortiment van Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen voor thuis.

Schijnt de zon? Geniet dan van één van onze BBQ-pakketten!

De bestellingen kunnen afgehaald en bezorgd worden. Uiteraard is onze winkel ook geopend!

THE BOTTLE SHOP

De bier- & wijnwinkel van De Stomme van Campen. Onze winkel is geopend van donderdag tot met zaterdag van 15.00 tot 20.00 uur. Online zijn wij 24/7 geopend.

Bestellingen kunnen tijdens openingstijden afgehandeld worden. Bestellingen boven €30 bezorgen we gratis in de gemeente Kampen.
Ons assortiment bieren bestaat uit meer dan 100 verschillende soorten. Kun je niet kiezen? Dan zijn de door ons samengestelde bierpakketten echt wat voor jou!
Ben je toe aan een fijn glas bier van het vat? Wij vullen graag een liter voor je af. Zeker twee dagen gekoeld houdbaar. De beleving van een vers biertje thuis!
Behalve bieren hebben we onze winkel ook gevuld met heerlijke wijnen. William Ten Hove van Wijnkoperij Ten Hove heeft een aantrekkelijk geprijsd assortiment voor je klaar staan.
De zomer komt er aan. En dan wil je toch genieten van een heerlijke BBQ in je tuin? Onze koks hebben BBQ-pakketten samengesteld met gerechten uit ons eetlokaal. Wat te denken van onze befaamde hamburger of langzaam gegaarde spareribs?
https://www.destommevancampen.nl/thebottleshop/wp-content/uploads/2020/05/camperproeverij_frontpage.png

PROEVERIJ DER CAMPER BIEREN

Zaterdag 23 mei organiseert Proeflokaal de Stomme van Campen een proeverij
met Camper bieren. vier brouwerijen, vijf bieren. de proeverij is via zoom en start
om 20.30 uur. De proefpakketten zijn af te halen bij
Proeflokaal De Stomme van Campen.

Zaterdagmiddag ontvang je een email met inloggegevens voor Zoom.

Deelname aan de proeverij bedraagt €15,-.

Verrassingspakket week 21
20,00
Verrassingspakket week 21
Verrassingspakket met zes bijzondere flesbieren in zes verschillende bierstijlen, samengesteld door onze bierkenners. Elke twee weken een nieuw pakket!

Het verrassingspakket wordt op woensdag 20 mei gratis thuisbezorgd!
Verrassingspakket week 23
20,00
Verrassingspakket week 23
Verrassingspakket met zes bijzondere flesbieren in zes verschillende bierstijlen, samengesteld door onze bierkenners. Elke twee weken een nieuw pakket!

Het verrassingspakket wordt op donderdag 4 juni gratis thuisbezorgd!

BESTELLINGEN AFHALEN

Je kunt 24/7 via thebottleshop.nl bestellingen plaatsen. Bestellingen worden voor je klaar gezet en kunnen tijdens openingstijden van de bier- & wijnwinkel worden opgehaald.

Wij zijn geopend van donderdag tot en met zaterdag van 15.00 tot 20.00 uur. Je kunt ons vinden aan de Oudestraat 218-220 te Kampen.

BESTELLINGEN BEZORGEN

Wil je dat je bestelling bezorgd wordt? Geen probleem. Wij bezorgen van woensdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Bestellingen voor 20.00 uur worden de volgende dag bezorgd. Uitgezonderd bestellingen geplaatst op zaterdag tot en met maandag. Deze worden woensdag bezorgd.

Bezorgen doen we contactloos!

THE BOTTLE SHOP

De bier- & winkel is gevestigd in het pand van Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen, Oudestraat 218-220.
De winkel is geopend van donderdag tot met zaterdag tussen 15.00 en 20.00 uur. Wanneer je onze winkel wilt bezoeken is dat mogelijk met in achtneming van de RIVM-voorschriften.

Wij accepteren alleen contactloze betalingen.

Open chat
Hulp nodig?
Hoi! Welkom bij The Bottle Shop. Hoe kunnen we je helpen?
Powered by