https://www.destommevancampen.nl/thebottleshop/wp-content/uploads/2020/12/logo_header_kleur.png

BARREL AGED BIEREN

Barrel aging staat voor het rijpen van bieren op houten vaten. Deze houten vaten hebben ooit vol gezeten met spirits. De sterke drank trekt in het hout en laat zijn eigen persoonlijkheid achter.
Fierce Bourbon Maple Pancake
7,50
Fierce Bourbon Maple Pancake
Vol van smaak, met de perfecte mix van zoete esdoorn balans, opnieuw de vanille eiken tonen van de vaten zorgen voor een ongelooflijk uniek en drinkbaar pale ale. Gerijpt op bourbonvaten.

Alc. 7,4% | 44cl.
Beerbliotek Woodn’t it be nice
5,00
Beerbliotek Woodn’t it be nice
Whiskey barrel aged Wee Heavy. De normale versie heet: “He Ain’t Wee Heavy, he’s my brother”. Smaken van toffee en karamel met het verwarmende van de alochol maakt dit een zeer aangenaam bier.

Alc. 11% | 33,0cl.
Berghoeve Zwarte Snorre Barrel Aged
5,50
Berghoeve Zwarte Snorre Barrel Aged
De Zwarte Snorre gerijpt op een Very Rare Old Islay Whisky vat. Een smaakvolle combinatie van een Imperial Stout en Very Rare Old Islay Whisky.

Alc. 11,0% | 33cl.
Toccalmatto Quintessenza
4,75
Toccalmatto Quintessenza
Een bier dat zijn aard vindt tussen provocatie en paradox, rijk als een Quadrupel maar verfijnd als een tripel. Goudkleurig, met een droge en zuivere afdronk.

Alc. 12,0% | 33cl.
De Molen Rasputin Gin BA
5,45
De Molen Rasputin Gin BA
Dikke donkere toetsen van chocolade, koffie en zelfs wat rozijnen, maar wordt dit afgemaakt met een friskrudige, verwarmende toets van de gin.

Alc. 12,2% | 33cl.
The White Hag Bran & Scolean BA
14,75
The White Hag Bran & Scolean BA
Gefermenteerd en gerijpt in vaten van Frans eiken met een mooie invloed van Brett. Het resultaat is een combinatie van zacht bitter, het funky randje en de onmisbare hop.

Alc. 7,2% | 75cl.
Van Moll Treacle Treat
17,75
Van Moll Treacle Treat
Barrel aged imperial stout gebrouwen met verse sinaasappelschil, zwarte stroop, cacaonibs en vijgen. Geweldige samenwerking met Mast Landing uit Maine, Amerika.

Alc. 10,5% | 75cl.
Emelisse White Label Russian Stout BA
3,75
Emelisse White Label Russian Stout BA
Een bier zo zwart als de nacht met een rokerig aroma en een heerlijke smaak mokka. Dit bier kenmerkt zich door de prachtige combinatie van vanille, chocolade en een zoetje in de smaak maken dit bier uitzonderlijk.

Alc. 10,8% | 33,0cl.

Gratis bezorging boven €25 in de gemeente Kampen | Gratis verzending boven €95 in heel Nederland

X
Chat openen
Hoi, hoe kan ik je helpen?