Verborgen parel achter het proeflokaal

HET RESTAURANT

Sinds de zomer van 2016 hebben wij ons proeflokaal uitgebreid met een restaurant. In een eigentijdse omgeving laten wij je graag genieten van mooie gerechten en bijpassende wijnen en bieren.

Op het menu staan tien gerechten. De grootte nodigt uit tot het proeven van meerdere gerechten. Wij werken vooral met lokale ingrediënten en durven het aan om ook eens iets anders op het menu te zetten dan je misschien gewend bent. Wij doen dat om je culinair uit te dagen!

Naast genieten van lekker eten, hebben wij een voorliefde voor speciaalbier en wijn. Wij geven je met veel plezier een passende wijn- of biersuggestie bij je gerecht.

Kortom, ons restaurant beschikt over alle ingrediënten om je culinair in de watten te leggen.

Reserveer een tafel

MENUKAART

De beste ingrediënten, zoveel mogelijk van lokale leveranciers. Producten van hoge kwaliteit die samenkomen op uw bord. Culinair zonder opsmuk.

BEKIJK ONS MENU

Gezellig met z’n allen

GROEPEN

Gezellig dat jullie komen eten! Voor groepen vanaf negen personen werken wij met een driegangenmenu. Onze kok selecteert een aantal gerechten als eerste en tweede gang waaruit jullie kunnen kiezen. Ter afsluiting serveren wij een mooi dessert of Kamper koffie met bonbons van Chocolaterie de Swaen.

Bij het driegangenmenu bieden wij van harte ons bier- of wijnarrangement aan!

De prijs voor het driegangenmenu is 32,50 euro per persoon.