PUBFOOD MENUKAART

De beste burgers, supermalse spare-ribs en meer… Excellent pubfood voor bij een heerlijk glas speciaalbier of een goed glas wijn.

BEKIJK ONS PUBFOOD MENU

Burgers, spare-ribs en meer

PUBFOOD IN HET PROEFLOKAAL

In het proeflokaal kun je genieten van heerlijk pubfood. Wij serveren verschillende hamburgers, spare-ribs en andere gerechten die in een proeflokaal thuis horen.
Zit je heerlijk te genieten van een biertje aan de bar en krijg je trek in iets lekkers? Vraag dan gewoon even het pubfoodmenu aan één van onze medewerkers. En het mooie is, je mag bij ons gewoon aan de bar eten!

RESERVEREN

Spicy Fries

Mag het wat luxer?

RESTAURANT DE STOMME VAN CAMPEN

Sinds de zomer van 2016 hebben wij ons proeflokaal uitgebreid met een restaurant. In een eigentijdse omgeving laten wij je graag genieten van mooie gerechten en bijpassende wijnen en bieren.

Op het menu staan tien gerechten. De grootte nodigt uit tot het proeven van meerdere gerechten. Wij werken vooral met lokale ingrediënten en durven het aan om ook eens iets anders op het menu te zetten dan je misschien gewend bent. Wij doen dat om je culinair uit te dagen!

Naast genieten van lekker eten, hebben wij een voorliefde voor speciaalbier en wijn. Wij geven je met veel plezier een passende wijn- of biersuggestie bij je gerecht.

Kortom, ons restaurant beschikt over alle ingrediënten om je culinair in de watten te leggen.

GA NAAR HET RESTAURANT