ETEN IN DE STOMME

Zeven gerechten, de beste burgers, supermalse spare-ribs en meer… Goed eten met altijd een suggestie voor een bijpassend glas speciaalbier of een goed glas wijn.

BEKIJK ONZE MENUKAART

BIER & BURGERS

Ken jij een betere combi dan een goed glas bier en een fantastische burger? Wij eigenlijk niet! Op onze menukaart staan vier burgers gemaakt 100% rundvlees van Erf1 en eerlijke, verse ingrediënten. Voor het bereiden van de burger gebruiken wij een Josper. Gestookt op houtskool geeft de Josper die heerlijke BBQ-smaak aan het vlees. Behalve de burgers bereiden wij ook onze spare-ribs op de Josper.

Zit je heerlijk te genieten van een biertje aan de bar en krijg je trek in iets lekkers? Vraag dan gewoon even onze menukaart aan één van onze medewerkers. En het mooie is, je mag bij ons gewoon aan de bar eten!

RESERVEREN

Spicy Fries

HET EETLOKAAL

In de zomer van 2016 hebben wij ons proeflokaal uitgebreid met een eetlokaal. In een oud klaslokaal van de naastgelegen kazerne kun je in een eigentijdse omgeving genieten van onze heerlijke gerechten en bijpassende wijnen en bieren.

Het eetlokaal is tevens geschikt voor feestjes, vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.