15 JAAR SPECIAALBIER!

2004, menig café in Kampen tapte een pils en een seizoensbier als een witbier of een herfstbok. Zo eigenwijs als we zijn zagen wij een toekomst in speciaalbier. Bij de opening van het proeflokaal hadden we tien tapkranen en stonden er 40 bieren van fles op de bierkaart. Kampen maakte kennis met merken als Brouwerij ‘t IJ, Jopen en La Chouffe. Inmiddels zijn we vijftien verder. Het bierlandschap is veranderlijker dan ooit. Nieuwe bierstijlen worden bedacht, bierkenners aan de bar die van de hoed en de rand weten. Bier is hot!
Ons bierassortiment is de afgelopen jaren gegroeid naar 18 kranen. Wij hebben 60 vaste flesbieren op de bierkaart en wisselen daar om heen nog eens 20 à 30 bieren. We bestieren de eigen Brouwerij de Wereld, waarvan vijf bieren in het proeflokaal verkrijgbaar zijn. We kunnen wel zeggen dat we het speciaalbier naar Kampen hebben gebracht. En daar zijn we trots op!

Benieuwd naar onze bieren?

DE BIERKAART

Alliantie van Biertapperijen

ALLIANTIE VAN BIERTAPPERIJEN

Het proeflokaal is geselecteerd door en aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen. Dat klinkt enorm sjiek, en uiteraard zijn we met veel plezier lid van deze mooie club van biercafés. Maar, wat houdt het lidmaatschap eigenlijk in? Elke maand tappen wij een uniek bier. Dit bier is nog nooit eerder in Nederland van het vat verkocht. Bijzonder dus!

Ook zetten wij elke maand een Nederlandse microbrouwerij in het zonnetje door een flesbier van deze brouwerij te schenken. Kortom, elke maand twee nieuwe, bijzondere en unieke bieren bij ons in het glas.

Wil je meer weten over de Alliantie, klik dan op onderstaande button!

ALLIANTIE VAN BIERTAPPERIJEN

Spicy Fries

ETEN IN HET PROEFLOKAAL

De beste burgers en supermalse spare-ribs… goed eten met altijd een suggestie voor een bijpassend glas speciaalbier of een goed glas wijn.

CHECK ONZE MENUKAART

BIER, BURGERS & RIBS

Ken jij een betere combi dan een goed glas bier en een fantastische burger of malse spare-ribs? Wij eigenlijk niet! Op onze menukaart staan vier burgers gemaakt 100% rundvlees van Erf1 en eerlijke, verse ingrediënten. Voor het bereiden van de burger gebruiken wij een Josper. Gestookt op houtskool geeft de Josper die heerlijke BBQ-smaak aan het vlees. Behalve de burgers bereiden wij ook onze spare-ribs op de Josper. De spare-ribs worden twee uur gekookt in onze geheime marinade. Daarna worden ze kort gegrild op houtskool waardoor je de beste spare-ribs van Kampen krijgt!

Zit je heerlijk te genieten van een biertje aan de bar en krijg je trek in iets lekkers? Vraag dan gewoon even onze menukaart aan één van onze medewerkers. En het mooie is, je mag bij ons gewoon aan de bar eten!

RESERVEREN