http://www.destommevancampen.nl/hanzestadrally/wp-content/uploads/2020/07/logo_header_300_payoff-1.png
19 september 2021
HANZESTAD RALLY 2021

Als liefhebbers van mooie auto’s verkennen wij regelmatig met onze bolides de wijde omgeving van Kampen. Het idee om de liefde voor auto’s te combineren met deze heerlijke omgeving resulteert in de Hanzestad Rally. Een recreatieve rally die bol staat van onbekende wegen, fantastische uitzichten en een heleboel gezelligheid. Beginnen met koffie en appelgebak, lunchen bij een brouwerij en afsluitend een heerlijke Borrel & BBQ.

MEEDOEN?

Organisatoren Nostalgico.nl en Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen nodigen je van harte uit deel te nemen aan de tweede editie van de Hanzestad Rally! De rally is bedoeld voor oldtimers (bouwjaar voor 1990), cabrio’s en sportwagens.

Deelname aan de rally kost €175 per equipe (twee personen) en is inclusief ontvangst, lunch en Borrel & BBQ. Als aandenken ontvang je een routeboek, rallyschild en heel veel mooie herinneringen.

HUUR EEN AUTO

Wil je mee rijden met de Hanzestad Rally, maar heb je geen beschikking over een oldtimer, cabrio of sportwagen? Geen probleem! Nostalgico biedt een selectie echte, pure en authentieke auto’s aan, waardoor je toch mee kunt rijden met de Hanzestad Rally. Kies een auto en check de beschikbaarheid via onderstaande button.

Zondag 19 september 2021HANZESTAD RALLY
HET ULTIEME AVONTUUR
LANGS HANZESTEDEN.

http://www.destommevancampen.nl/hanzestadrally/wp-content/uploads/2020/07/promo_DAVO-1.png