Menu

In restaurant Hendrick serveren we culinaire gerechten met eerlijke, veelal lokale, ingrediënten. De grootte van de gerechten nodigt uit om meerdere gerechten te proeven. De prijs bedraagt €12,50 per gerecht.

Viergangenmenu

Drie gerechten naar keuze met een dessert inclusief amuse, brood en tafelwater.
€47,50 per persoon

Koude gerechten

RUNDERTARTAAR
Met eidooier, gerookte zout, rettich en little gem.

PASTRAMI
Gekruid en gepekeld vlees met sap van spitskool, spitskoolsalade, gebrande ui, gember en komijn.

GEROOKTE FOREL
Met aardappelsalade, bouillon van gerookte vis en aardappelchips met groene kruiden.

BIET
Verschillende bereidingen van biet met aardpeerpuree en vinaigrette van biet en framboos.

Warme gerechten

EENDENBOUT
Met pastinaakcreme, chips van pastinaak, zoetzure pompoen, eendenlever en versus.

BIEFSTUK van de Josper
Met geroosterde bosui, chimichurri en knolselderij.

SPARERIBS van de Josper
Langzaam gegaard en gegrild, met aïoli en gefrituurde zuurkool.

GAMBA’S van de Josper
Met romige bisque, zoetzure wortel, zeekraal en currymayonaise.

KABELJAUW op de huid gebakken
Met kriel, gekonfijte zuurkool, beurre blanc van zuurkool en gedroogd spek van wolvarken.

KROKANTE GEITENKAAS
Met creme van gepofte aubergine, frisse bulgur, akkerzwam en schuim van knoflook.

Reserveer een tafel

Vul het onderstaande formulier in om een tafel in restaurant Hendrick te reserveren. Liever direct contact? Bel of stuur een WhatsApp naar 06-21818287.

Wil je reserveren voor vanavond of een groep groter dan acht personen, neem dan rechtstreeks telefonisch contact op of stuur een WhatsApp naar 06-21818287.