Iets te vieren of gezellig bijkletsen?

Ontdek onze arrangementen!

Gezellig met z’n tweeën? Of juist met je hele familie? Wij bieden voor elk gezelschap leuke proefarrangementen en workshops aan.

Ben jij een echte bierdrinker en wil je je kennis verbreden, of ben je juist een beginnende speciaal bierdrinker en wil je verrast worden? Een Proef Bier! is een mini-proeverij van vier bierstijlen en verschillende hapjes.
Ligt jouw hart meer bij wijn en wil je iets nieuws proberen? De Proef Wijn! is dan iets voor jou. Drie bijzondere wijnen, hapjes en een flinke dosis informatie staan garant voor een geslaagde avond.

Benieuwd naar onze andere arrangementen? Op deze pagina vind je ons complete aanbod!

Proef Bier!

Vier verschillende bierstijlen, lekkere hapjes en een goed gesprek over bier. Na een Proef Bier! is je bierkennis weer helemaal bijgespijkerd. En dat terwijl je geniet van vier mooie bieren en lekkere hapjes. Prima invulling met een vrienden dachten we zo!

Een Proef Bier! duurt ongeveer twee uur en kost €24,50 per persoon.

Reserveren

Proef Wijn!

Laat je eens verrassen door de mooie wijnen die wij schenken en doe een Proef Wijn! Je proeft drie wijnen met bijpassende hapjes, we vertellen over de wijn, de wijnhuizen en geven je tips hoe je een goede wijn kunt herkennen! Een Proef Wijn! is leuke activiteit voor een (vriendinnen)avondje uit.

Een Proef Wijn! duurt ongeveer twee uur en kost €24,50 per persoon.

Reserveren

Groepsarrangementen

Proeverijen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of familiefeest? Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende bier- en wijnproeverijen aan.

Tijdens een bierproeverij worden vijf speciaal geselecteerde soorten bier aan u voorgesteld. Onder het genot van een hapje komen alle facetten van het speciaalbier aan bod en krijgt u uitleg over onder andere het biertype en het brouwproces.

Naast het proeven van bier is het ook mogelijk om kennis te maken met de interessante wereld van wijn. Na een uitleg van het productieproces is het tijd voor het proeven van vijf a zes verschillende soorten wijn. Door het proeven van de verschillende soorten wijn nemen wij u mee langs een aantal verschillende landen waar wijn wordt geproduceerd en hoort u het verhaal over de herkomst, de productie, het rijpen en de kunst van het proeven van deze drank.

Bierproeverij €22,50 per persoon
Wijnproeverij €24,50 per persoon

Reserveren

Ultieme smaakervaring

Bier en Foodpairing


Proef Bier & Chocolade!

Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie: bier en chocolade. Geïnspireerd op de Belgische bier- en chocoladecultuur hebben wij samen met Chocolaterie De Swaen vier bieren gecombineerd met chocolade. Neem een hap van de chocolade en een slok van bier en laat de smaken samen smelten. Puur genieten!

Proef Bier & Chocolade! €29,50 per persoon

Reserveren


Proef Bier & Kaas!

Verzot op kaas en benieuwd naar de smaaksensatie met bier? Dan is deze proeverij iets voor jou! In onze zoektocht naar goede smaakcombinaties hebben we de mooiste kazen geproefd. Onze selectie kazen en bier mag bijzonder genoemd worden en dat delen we graag met je. Ontdek nieuwe kazen als begeleider van bier en laat je smaakpapillen eens op een andere manier verrassen!

Proef Bier & Kaas! €29,50 per persoon

Reserveren